Pelit

Tästä alaspäin pelit esitettyinä erilaisissa laudoissa, niiden alla on nappeja, joilla siirtoja voi selailla alkuun, taakse, eteen tai loppuun.
(Start=alkuun, Prev=edellinen, Flip=käännä lauta, Next=seuraava, End=loppuun)

torstai 1. tammikuuta 2009

Nooan arkki -niminen avausansa

Tämä ei ole varsinainen peli, vaan avausansa, mutta laitan sen tänne nyt ainakin toistaiseksi. Siirrän tämän sitten joskus sinne strategia osastolle, jahka saan koodin siihen muotoon, että se WordPressille kelpaa...

Ei kommentteja:

Pelin lisäysohjeet


Lisäys peliarkistolle 28.12.2008
Allaolevasta laudasta voit alkaa syöttämään peliäsi peliarkistoon. Peleihin voi lisätä omia kommentteja, ääkköset tuottavat tälle ohjelmalle hankaluuksia. Toimi seuraavasti:
  1. Syötä peli, joko käsin siirrellen (MANUALLY ENTER POSITION) (käsin siirrellessä lisää pelin muut tiedot välilehdessä 3. Game Info), tai liitä jostain netistä kopioimasi pelin PGN-koodi laudalle (IMPORT PGN FILE ja kopioi sinne pgn-koodi ja paina IMPORT).
  2. Paina pelialkuasemaan, Start-nappulasta.
  3. Valitse välilehti: 4. Output
  4. Kopioi välilehdeltä EMBED-koodi klikkaamalla koodin kohdalla (muuttuu siniseksi maalatuksi) ja paina Ctrl-C (kopioi).
Nyt leikepöydällä on muistissa se koodi, mene seuraavaksi pelin lähetyssivulle, jonne kirjoitat pelin otsikon ja liitä leikepöydällä oleva EMBED-koodi lomakkeelle ja paina Lähetä!
Pelin lähetyssivu on tässä.
Siirry takaisin peliarkistoon, ja pelin pitäisi olla nyt arkistossa!

Huom! Mikään ei tietenkään estä käyttämästä jotain muuta ohjelmaa, joka tuottaa pelistä HTML-koodin, jolla pelin voi esittää ja lähettää sitä koodia lähetyssivulla. Erilaisen laudan voi tuottaa vaikka täällä. Itse asiassa lähetyssivulla kun lähettää jotain, oli se HTML-koodia tai, se julkaistaan HTML-muodossa, joten koodiin voi osaavat lisätä omaa tekstiä!


Toisen isomman laudan (GameKnot) käyttöön pääsee täältä. ChessPublisherin ja muiden käyttö on hankalampaa, ensin mainittu jopa takkuaa aika ajoin.